Vem betalar?

Ledig måndag! Sovmorgon och utflykt till Söderköping och Smultronstället. Nu är Elin här. Vi har lagat massa mat som vi nu har stoppat i oss och ska snart fortsätta kvällen i soffan framför "Eva och Adam". Elin ska bara bygga färdigt min avskärmare till vardagsrummet först. Jag kan höra henne muttra inifrån vardagsrummet så jag kanske ska försöka assistera lite. Imorgon blir det jobb och därefter middag med Lina som tack för de senaste månaderna av andrahandsuthyrning.


Sötnosen Carro och hennes Mary Poppins-glass.


Produktplacering!


Världens sötaste montör.

Nu har hon nästan hunnit bli färdig så jag kan nog till och med slänga upp en bild på det färdiga resultatet. Känns bra att sitta här med datorn och dricka rosé när hon bygger.


Avskärmat och klart!

/Amanda

My place!

Godkväll, bloggen!
Jag slog mig precis ner i min nya, lila soffa i min nya lya på Konsistoriegatan. Det mesta är fixat nu, men jag har en liten lista i köket på saker som jag ännu inte införskaffat eller glömt att köpa. Dit springer jag lite titt som tätt när jag inser att det är något jag saknar. Jag måste säga att det känns lite konstigt att vara här. Jag sitter längst ut på kanten av soffan och känner mig liksom lite obekväm i att röra mig här inne. Det känns inte riktigt som mitt. Varken lägenheten eller inredningen. Men det gör det nog snart. Ser fram emot att komma hem och krypa ner i min nybäddade, fluffiga säng senare i alla fall. När jag vaknar imorgon kommer allting säkert kännas helt perfekt.








Bjuder på ett par snabba bilder på lägenheten och en av en väldigt trött Amanda. Nu sticker jag iväg till Elin för en myskväll med henne och Cirri. De har lagat tacopaj och ringde precis för att meddela att den var färdig. Herregud, vad skulle jag göra utan dem. Mina små pärlor! <3

/Amanda

KÄRLEK!

























En liten lista på saker jag inte kan leva utan.
/Amanda

RSS 2.0