Lakritsnappar och rosévin!

Det är faktiskt ingen dålig kombo! Lakritsnappar och rosévin alltså. Det är så jag har spenderat min kväll idag. I soffan, tittandes på Easy A och med regnet som bakgrundsmusik genom balkongdörren. Mysigt! Tidigare idag har jag varit hos mormor samt sprungit på stan och shoppat lite saker till nya lyan med mamma. Den är målad nu och golvet är slipat, men för tillfället står där bara en soffa och fyra stolar så det är inte riktigt läga att flytta in än.

Imorgon vankas det jobb igen. Tre långa morgonpass nu i helgen, men sedan har jag två dagar ledigt igen så det blir inga problem. Ska faktiskt till och med bli lite skönt att gå till jobbet imorgon. Jag gillar det fortfarande! :) Men nu hoppar jag in i duschen och sedan ska jag ge serien Pretty Little Liars ett försök...

/Amanda

Tisdag!

Jag kom nyligen hem efter en middag på Storan med Carro och våra mammor. Vin, mat och trevligt sällskap är helt klart ett bra sätt att avsluta en lång arbetsdag och inleda två lediga dagar på. Nu sitter jag i soffan och äter Marabous nya Caribbean-choklad med kokos och banan.


Mamma, Carro och Helene.


Mor och dotter. Lika söta båda två.

Jag har jobbat nu måndag och tisdag, men var ledig i helgen. Och nu är jag som sagt ledig både imorgon och på torsdag så jag har blivit lite bortskämd de senaste dagarna. Så nu sitter jag uppe som ett trotsigt barn och vägrar gå och lägga mig bara för att jag inte behöver. Egentligen är jag så trött att jag skakar, men vad spelar det för roll när jag kan sova hur länge jag vill imorgon?


Slänger upp en bild ifrån grillningen/utgången i lördags också.

Nu ska jag spendera lite quality time med min TV.
/Amanda

Just another day...

Jag sitter här och tänker på kaffe. Varm, nybryggt, starkt kaffe! Det finns inget sådant i min lägenhet. Inte ens lite ljummet, pulverkaffe har jag, så jag får vänta tills jag kommer till jobbet. Där finns det alltid kaffe! Det gillar jag. Jag jobbar från tre till halv elva och imorgon är jag ledig.

Veckan har passerat förbi utan att några större saker har inträffat. I torsdags var vi hemma hos Elin och lagade mat och dansade innan vi gick ner på stan och fortsatte festandet. Sedan dess har jag haft ett stort, blågrått blåmärke på vänstra knät. En liten påminnelse om det åh så graciösa fallet utanför 55:an i torsdags natt. Jag skyller på helvetesskorna.







Nu ska jag försöka ta tag i disken innan jag springer till jobbet. En lång kväll med extrem belastning väntar. Alla är visst sjuka nu och vi är ganska ordentligt underbemannade. Men men. Det är bara att sätta på sig headsetet och köra hårt. Imorgon väntar ledigheten!

/Amanda

RSS 2.0