Chocolate Chip Cookies!

Den här dagen inleddes med en sväng till SpappySnaps där jag hämtade ut mitt foto som jag lämnade in i onsdags för förstoring. Tanken är att det ska pryda väggen någonstans hemma hos oss i Linköping senare eftersom det just nu är ganska kalt på väggarna. Men jag skypade med pojkvännen igår och han har faktiskt fått otrolig ordning på allting på bara ett par dagar.

Nu har jag och Hank precis bakat gigantiska chocolate chip cookies som alla de små knaprar på för fullt i detta nu. Det ser alltid så fruktansvärt roligt ut när små varelser, såsom mina au pair-barn, äter stora kakor. Gullungar är de!


Små kladdiga barn.

Nu ska jag organisera en målarstund ute i köket innan Fonsie kommer hem och det väntas krig. De två största har nämligen fått varsin pistol så det kommer bli en crazy night ikväll. Men sedan väntar häng med Torpan. Pepp!

/Amanda

Torsdag!

Godkväll bloggen!
Jag sitter och huttrar uppe på rummet och funderar över vart våren tog vägen. För några veckor sedan satt jag och Carro utomhus i kavaj utan problem och nu är det mössa och vantar som gäller igen. Det är tråkigt när det går åt det hållet tycker jag och håller tummarna för att det vänder tillbaka snart igen.

Jag fick i alla fall sluta en timme tidigare idag och sådant är alltid uppskattat. Becca och Andreas har ju varit iväg ett par dagar så de ville nog umgås lite med barnen nu ikväll. Själv är jag bara glad att jag fick lite extra tid att göra ingenting på. Jag skulle ha skypat med Jane nu, men hon är inte online så jag antar att det får vänta till en annan dag. Nu får jag i alla fall lite tid över till att ta tag i bloggen som jag har försummat lite den senaste veckan.

Förra torsdagen kom mamma och kusin Ninna hit så jag packade ihop lite grejer och flyttade över till dem på deras hotell nära Paddington. Vi gick till Westbury här i Kilburn och åt hamburgare och drack coctails, men det blev en ganska tidig kväll då vi alla var trötta efter jobb/resa. Fredagen, min födelsedag, inleddes med shopping på Westfield och därefter åkte jag till Liverpool Street för att möta upp min galet solbrända pojkvän. Jag måste säga att det var väldigt intressant att se honom igen. Underbart givetvis, men lite pirrigt och nervöst också. Vi åkte raka vägen till stan för att köpa en vettigare jacka och halsduk till Martin som tydligen tyckte att det var lämpligt med skinnjacka även här uppe i norr. Sedan åkte vi till hotellet och gjorde oss i ordning inför mitt 20-årsfirande. Kvällen inleddes på Hard Rock Café där vi åt mängder av mat och sedan fortsatte vi till Camden där vi mötte upp lite andra bekanta.


Mamma och Ninna.


Utanför hotellet, i väntan på taxi.


HRC.


Födelsedagsbarnet fick efterrätt.


I Camden.


Party people.


Underwooorld!

Fredagkvällen avslutades sedan på Underworld och jag hade en riktigt rolig födelsedag. På lördagen började vi som vanligt med lite shopping, men jag misslyckades brutalt och lyckades inte finna någon shoppinglycka alls, vilket är ganska olikt mig. På kvällen väntade musikal och jag kan upplysa alla om att jag nu har sett "We will rock you" för fjärde gången och ställer frågan när börjar det räknas som ett beroende? Jag antar att jag får ta en paus från den nu och vänta åtminstone ett år eller två tills nästa gång...

På söndagen åkte mamma och Ninna hem. Jag var tvungen att hoppa in på jobbet ett par timmar och därefter försökte Martin och jag oss återigen på lite shopping. Sedan tog vi det bara lugnt och avslutade kvällen med underbara tapas i Kensington. På måndagen var det dags att flytta ut från hotellet och börja jobba igen så vi hann inte umgås alltför mycket just den dagen trots att Martin troget följde med mig och barnen på allt vad vi tog oss för. I tisdags åkte min prins hem igen och nu får jag vänta tills nästa helg då jag åker hem en snabbis för att droppa av lite grejer.


Tack så mycket för en mysig helg och en toppenbra födelsedag!

Imorgon kommer Sandra till London så då ska jag återigen flytta ut ur huset och in på hotell. Det känns inte helt dumt faktiskt och det ska bli jättekul att träffa så mycket gammalt folk igen. På lördag blir det nämligen utgång med sammanlagt sju tjejer från klassen så det ser jag verkligen fram emot. Annars har vi nog inga speciella planer för helgen utan jag låter Sandra bestämma eftersom hon har lite mer begränsad tid här i London. Men kul blir det i alla fall!

Nu ska jag kanske sova i brist på annat intressant att göra. Eller packa såklart för imorgon måste jag sticka iväg direkt efter jobbet. Men om jag ska packa så måste jag först packa upp alla grejer från förra helgen och då blir det genast ett projekt som jag inte orkar ta tag i såhär på kvällskvisten efter tolv timmar på jobbet. Plus att jag ju ändå inte har något att lägga i väskan eftersom min garderob helt plötsligt är tom på vettiga kläder. Jag förstår inte varför det alltid blir så någon gång var femte vecka, men det måste ha att göra med att jag uppdaterar för dåligt helt enkelt. Det får vi ändra på nu i helgen eftersom jag bara lyckades införskaffa ett par kängor och en blus nu när gänget var här på besök.


Kanske ett av de bättre köpen på länge. 18 £ och jag är kär.

Nej, nu måste jag sluta. Det är ändå ingen som orkar läsa allt jag skriver... Och så måste jag stänga av mitt värmeelement innan värmen här inne når en brandfarlig nivå. Tänk vad varmt det kan bli på den korta tiden det tar att skriva ett blogginlägg.

Mysbelysning!





Det har gått en propp så vi har inget ljus uppe hos oss här på översta våningen. Så jag har precis tagit en dusch i halvmörkret och nu äter jag turkisk peppar i väntan på att skypa med Martin.

Det har varit lite dåligt på bloggfronten nu när jag har haft besök, men imorgon ska det bli bättring på det. Nu väntar skype och sedan sängen. Godnatt!

/Amanda

Långhelg!

Mamma och Ninna är på plats i London. Jag har ungefär en halv dag kvar på jobbet och sedan är det helg. Imorgon kommer Martin och jag fyller 20 år. Ser fram emot en riktigt trevlig helg! :)

/Amanda

Madrid!



Wihoo! Jag och Becka har precis bokat biljetter till Madrid 12-14 februari. Jag känner att jag måste tillbaka dit nu när det snart var fem månader sedan sist. ;) Det ska bli riktigt kul faktiskt. Troligen ganska intensivt med tanke på den korta tid vi kommer att tillbringa där, men helt klart jätteroligt. Plus att jag saknar Becksen lite också!

Nu ska jag och Carro skrapa ihop våra sista slantar och gå och köpa oss någonting att äta. Vår ekonomiska situation är värre än någonsin just nu!

/Amanda

Världens längsta måndag!

Fy, vilken jobbig dag det här har varit. För det första har jag varit bakis hela dagen och för det andra så kunde jag inte sova på grund av att musjäveln (ursäkta språket!) höll mig vaken halva natten.

Nu har jag precis fått sluta och sitter och äter morotskaka uppe på rummet. Gårdagens planerade eftermiddagsdrinkar på Brick Lane förvandlades till drygt sju timmar av konstant alkoholkonsumtion och det har vi fått betala för idag. Vi hade nog väldigt roligt, men det blev helt klart lite för mycket av det goda. Speciellt som Brendan och alla hans irländska vänner envisades med att köpa drinkar åt oss var femte minut. Jo, för det är ju ungefär så lång tid det tar för en irländare att dricka en öl och om vi inte hänger med i tempot så är det ju vårat problem. Plus att det är oförskämt att tacka nej.


"Without further ado, meet thing one and thing two..."


Caroline försöker hänga med i de irländska "dryckesvanorna".


Jag och Carro.


Puss på finaste roomien!

Så därför har den här dagen känts lite längre än vanligt. Imorgon har jag tid för vaxning i Kensal Rise klockan 9.30 så då måste jag upp relativt tidigt. Därefter blir det en tur till kyrkan och sedan simning med Hank och Fonsie. För kvällen har jag inget speciellt planerat. Jag har lite skype-dater inbokade med ett par gamla Madrid-vänner och så ska jag försöka boka en weekend dit med Rebecka i mitten av februari.

/Amanda

Det finns inte ord...

Jag fick precis veta att en nära vän, som jag tyvärr inte har kunnat träffa på länge, har varit med om något fruktansvärt. Det är inte lätt att förstå hur skört livet är ibland, men när det sedan slår en så får man sig verkligen en ordentlig funderare.


Jag och Jane i Granada år 2009.

Nu när jag snart kommer att lämna London så förstår man hur mycket man kommer att sakna vissa saker. När jag var i Spanien för drygt ett år sedan träffade jag så många underbara människor, som jag idag nästan inte har någon kontakt med alls. Jag hoppas verkligen att samma sak inte kommer att hända den här gången. Och jag saknar fortfarande mina gamla vänner från España och när någon av oss har problem med någonting så finns vi fortfarande där för varandra. Jag har kanske inte haft den bästa tiden här i London, men jag kommer att minnas många saker ifrån den här tiden och jag kommer att titta tillbaka på stora delar av dem med ett leende på läpparna, precis som jag gör nu när jag tänker på allt roligt vi hade i Spanien.

Kort och gott: värdera det du har omkring dig för det kommer kanske inte alltid att finnas där. Och det är ett faktum som kan ha många innebörder. Jag är därför hemskt ledsen för att min vän nu har fått erfara detta på värsta tänkbara sätt och hoppas att jag själv aldrig kommer att tvingas genomgå något liknande.

/Amanda

Tidig söndagmorgon!

Jag sitter nere i vardagsrummet och kollar på det ena dåliga barnprogrammet efter det andra. Ibland är det underligt vilken skit som får sändas på tv, och vilka puckon som kan tänka sig att vara med i dessa program. Men barnen gillar det och då är jag nöjd!


En liten Angus i sin ursöta mysdräkt.

I natt såg jag musen för första gången. Jag förstår inte hur någonting så litet kan föra så mycket oväsen. Vi snackar verkligen en liten sork här, men han låter som en hel koloni av svartråttor när han kryper omkring. Idag hade han klättrat ner i min tomma papperskorg och sen kom han inte ut. När jag tände lampan och tittade ner i papperskorgen blev han dock så rädd stackarn att han fullkomligt flög upp ur den och kilade iväg över golvet, varpå jag kastade mig bakåt av skräck. Det irriterar mig att jag är rädd för det där lilla krypet, men de är ju så snabba och jag har svårt för sådant. Plus att de säkert bits och ger en rabies och annat farligt. Det undviker jag helst!

Så nu är jag ganska trött med andra ord. Dels för att jag började klockan sju idag och dels för att den där lilla musen väckte mig hela natten. I natt tar jag minsann med mig Airplane upp i rummet. Jag är bara rädd att han ska fånga Mr. Mouse och sedan bli så stolt att han kryper upp i sängen för att visa honom. Och då kräks jag nog tror jag. Men det är ju i och för sig redan tillräckligt kräkframkallande som det är bara att dela rum med musen.

Nu är det bara knappt tre timmar kvar innan jag får sluta och då drar jag och Carro till Brick Lane. Just nu sitter jag bara och hoppas att solen ska komma fram så det blir lite varmt under dagen. Jag är trött på den här blåsten vi har haft de senaste dagarna.

/Amanda

Förkyld igen!

God afton!
De senaste två dagarna har varit riktiga slappdagar. Igår var vädret så otroligt tråkigt att jag bara stannade inne med barnen hela dagen och tittade på tv. Vi hade världens storm med åska och grejer så det var perfekt väder för hemmamys. Idag har jag sovit länge och spenderat nästan hela dagen framför datorn, pratandes med diverse personer på skype. Jag har blivit jätteförkyld igen så jag gick bara ut en snabb sväng för att köpa nässpray, huvudvärkstabletter och Starbucks-kaffe.

Imorgon ska jag jobba ett par timmar med start klockan sju så jag ska väl inte sitta uppe jättesent ikväll. Jag tänkte ta ett bad och se på "Sova med fienden". Efter jobbet imorgon väntar nog det gamla vanliga söndagshänget på Brick Lane, denna gång med Carro, the roomie, då den andra åker till Sverige imorgon och inte kan haka på.


En gammal bild på mig från i höstas, mest för utfyllnads skull.

Nu är det mindre än en vecka kvar tills Martin och de andra kommer hit. Det ska bli så kul att se dem igen. Jag har lyckats ta fredagen ledigt så vi får i alla fall hela fredagen och lördagen tillsammans. Samt delar av söndagen eftersom jag tyvärr måste jobba ett par timmar då. Men det ser ut att bli ett par fullspäckade dagar och det ser jag fram emot.

/Amanda

Alla dessa beslut!

Dagen har bestått av ett helt vanligt 12-timmarspass som avslutades med indisk mat, rödvin och cheesecake tillsammans med Caroline 1 och 2. Nu börjar klockan närma sig tolv och jag ska försöka somna för att komma ifrån mina egna tankar. Just nu har jag ett ganska viktigt beslut att fatta och ingen som helst aning om hur jag ska göra så för att slippa tänka mer på saken går jag helt enkelt och lägger mig.


Puss på bloggen!

Imorgon väntar en efterlängtad skype-date med min kära pojkvän som jag inte har pratat med på väldigt länge nu och därefter är det jobb fram till halv åtta.

/Amanda

Odjur!

Alla har löss. Eller ja, en stor del av oss i alla fall och tyvärr inkluderas även jag i detta. Jag får fullkomlig panik när jag tänker på vilka äckliga, små parasiter som kryper omkring i mitt hår och trots att vi är kurerade allihop kliar det över hela kroppen av blotta tanken på odjuren. Det är så äckligt att jag vill spy.

Men bortsett från det är allting bra. Termometern visar tio grader just nu så vi hoppas på en varm dag imorgon. Jag börjar halv åtta och babysitter på kvällen, men Cirri kommer hit så då ska vi laga lite mat och kanske dricka lite vin. Så det blir garanterat en trevlig kväll!

Nu ska jag krypa ner i min nybäddade, förhoppningsvis lusfria, säng och sova sött fram tills klockan ringer imorgon.

Godnatt!
/Amanda

I'm suffering from chronic dissatisfaction!

Den här dagen har varit väldigt positiv, men gårdagens lilla ångestattack har tyvärr legat i även idag. Jag gick till kyrkan imorse med barnen och träffade upp Carro Netzell för lunch och fika där. Efter sångstunden gick vi ner till Oxford Street och sedan gick jag hem därifrån. Det tog mig exakt 59 minuter och när jag kom hem till huset igen var jag totalt utmattad. Men det är vid sådana tillfällen, när det tar mindre än en timme att gå med klackar och två sura barn i en dubbelvagn från Oxford Street och "hem" som jag inser hur mycket jag kommer att sakna London. Det känns jättebra att jag ska sluta, men nu är bara frågan vad jag ska göra istället. Och jag har kommit fram till att det egentligen inte spelar någon roll för jag lider av "chronic dissatisfaction". Oavsett vad jag gör så hittar jag problem i det och vill hellre göra något annat. Sedan är det ju skitkul ibland också såklart, men jag är ändå aldrig fullt tillfredsställd med min tillvaro och det stör mig lite.


Lägger upp en bild som inte har med någonting att göra mest för att jag längtar till sommaren.

I alla fall... Nu sitter jag och chillar nere i vardagsrummet. Jag babysitter ikväll för Becca och Andreas är ute och äter och jag har precis lagt de två äldsta barnen. Så om cirka tio minuter kommer troligen alla barn att sova och då tänkte jag passa på att se "The Tourist" med Caroline.

Nu ska jag stoppa i mig ett tiotal klementiner för jag har kommit på att det är en av mina nya favoritsaker i matväg. Jag kan inte förstå att jag har haft en så negativ inställning till dessa små, rara citrusfrukter tidigare.

/Amanda

Måndag!

Jag började dagen med ett ganska ograciöst fall i trappan på vägen ner till jobbet imorse och har nu förskräckligt ont i armbågen. Men arbetsdagen har gått förvånansvärt fort och kvällen har spenderats med Caroline här hemma i huset. Nu sitter jag och funderar på vad jag ska göra med mitt liv när jag slutar här. Jag har en massa idéer om vad jag vill göra, men problemet är nog vad jag kan göra, och det är betydligt mer komplicerat. Så jag avslutar den här måndagen med lite vanlig, hederlig framtidsångest helt enkelt.

Imorgon drar kyrkan igång igen. Jag tänkte promenera dit, men just nu är det storm ute så vi får se hur det blir med den saken. Jag ska träffa Carro Netzell på Edgware Road vid halv ett och sedan följer hon med till kyrkan så kan vi äta lunch ihop medan barnen leker. På eftermiddagen är det simning för de stora pojkarna så de blir en heldag med småttingarna för mig, vilket är mysigt. Plus att tisdagar nästan alltid går fort. :)

/Amanda

iHasta el infinito y más allá!

Fråga mig inte om rubriken. Jag är bara tom på idéer och har blivit fullkomligt hjärntvättad av barnens Buzz Lightyear-leksak som de fick i julklapp. Det har alltså ingenting med dagens händelser att göra mer än att jag tycker att Buzz är en ganska skön leksakskaraktär.

Idag kom Netzell hit vid halv elva-tiden och vi gjorde oss i ordning och gick sedan till Starbucks för frukost. Vi mötte upp Julie i Queens Park vid ett och åkte sedan tillsammans till Brick Lane där vi åt billig, mexikansk mat, drack drinkar samt åt kladdkaka och drack svenskt kaffe på "Fika". Jag kom hem igen för inte så länge sedan och ska snart skypa med mamma.


Caroline och Airplane utanför huset imorse.


Gin och Tonic på Big Chill Bar vid Brick Lane.


Kladdkaka på Fika.


Söta Julie.


Jag på vägen hem.


Imorgon jobbar jag tolv timmar med start klockan halv åtta så utöver jobb så orkar jag nog inte göra så mycket. För kvällen har jag inga planer utöver att se på film och sova tidigt. Det är lika bra att försöka sova så mycket som möjligt eftersom vår lilla husmus alltid väcker mig på nätterna med sitt prasslande och gnagande. Man kan verkligen höra ljudet av små, äckliga musklor som fastnar i heltäckningsmattan. Mindre mysigt med andra ord! Men annars har det varit en bra dag. Sol och relativt varmt! Det snackas om att det ska komma tio centimeter snö någon gång under de kommande veckorna, men det litar jag inte riktigt på. I veckan ser det i alla fall ut att bli varmt och regnigt. Typiskt London-väder alltså! Så vi håller tummarna för att snön håller sig borta så vi slipper mer problem likt de vi hade innan jul.

/Amanda

Kylig vårdag!

Idag är det en fin dag i London. Solen skiner och det är så där lagom kyligt i luften, så där så att det känns friskt och härligt att vara ute. Men bombhoten haglar över oss, så jag har varit lite på spänn hela dagen. Inne i stan var det dock ganska lugnt, om det har någon direkt koppling till hoten vet jag inte, men det var bara skönt att få lite extra rum att röra sig på. Gänget utanför Marble Arch står och predikar som vanligt och delar ut flyers och försöker skrämma upp alla förbipaserande med sitt skitsnack. Jag tror faktiskt inte att någon bryr sig...

Jag har i alla fall fått en del gjort idag. Jag var inne på Primark och köpte en relativt asful resväska med fjärilar på, mest för att den var billigast utav av de som såg mest hållbara ut. Så nu tänkte jag försöka få ordning lite på mitt rum. Jag vet att ni har hört det flera gånger och det må vara mycket snack och liten verkstad på den fronten, men jag tror att today's the day. Det vore toppenskönt att ha en väska packad att klar så att jag bara kan skicka med den med Martin om några veckor och slipper tänka mer på det. För som det ser ut nu så kan jag inte förstå hur jag någonsin ska kunna få ut allting ur det här rummet så att den nya au pairen kan flytta in. Kanske lika bra att börja i tid med andra ord.

Till kvällen väntar Coppolas "The Virgin Suicides" och imorgon ska jag möta upp Carro Netzell och Julie för mat och drinkar på Brick Lane.

/Amanda


En weekend i Linköping!

Nu har jag precis bokat flygbiljetter hem i början av februari. Det blir verkligen en 24-timmars visit med ankomst på lördagen och avgång på söndagen. Men jag får åtminstone en kväll med min Martin och jag kan ta hem en väska med grejer så jag slipper bära på 60-70 kilo när jag flyttar hem sedan.


Linköping, 5-6 februari.

/Amanda

Snart börjar helgen!

Hallå där!
Idag är en sådan där seg dag när ingenting händer, det känner jag redan nu. Det har regnat konstant i tre dagar nu så det är lika bra att bara sitta inne och ta det lugnt. Igår inledde jag och Sid dagen med lite simning i Willesden Sport Centre, där jag för övrigt glömde kvar min bikini som jag fortfarande inte har hämtat. Just nu ösregnar det verkligen och jag har ingen som helst lust att ge mig ut i det här vädret.

Idag började jag dagen med att söka lite jobb hemma i Sverige. Jag och mamma har hållt på i dagar för att få ordning på det här nu eftersom jag inte har Microsoft word på min dator. Men nu är det klart och nu återstår det bara att hålla tummarna. I helgen har jag ingenting alls planerat och min plan är nog att försöka göra så lite som möjligt för att spara mina pengar tills Martin & co kommer om två veckor. Så det blir nog en lugn helg som det ser ut nu.


Nu börjar jag tröttna på det här vädret!

Nu ska jag gå ner och göra mig en stor kopp te och krypa ner under täcket med min bok en stund innan det är dags att hämta Wednesday på Hopskotsch.

/Amanda

Onsdag!

Den här dagen har gått fort! Jag gillar när dagarna går fort nu för jag längtar bara tills mamma, Ninna och Martin kommer hit till min födelsedag. Jag och Carro inledde den här onsdagen med en powerwalk/löparrunda runt Kilburn/Willesden Green/Cricklewood och fortsatte sedan med en morgonkaffe på Starbucks! Jag hämtade Hank från skolan vid kvart i tolv och efter lunch åkte jag, Sid och Wednesday till London Aquarium och var inte tillbaka förrän närmare halv sex. Därefter gick kvällen fort och nu sitter jag och Carro och chillar i mitt rum. Jag har försökt söka lite jobb hemma, men min dator är lite krånglig så jag ska försöka lösa det till helgen.


Sid och Wednesday!


Utanför London Aquarium. Fiiiint!

Imorgon väntar en tidig morgon, men medan barnen är i skolan ska jag och Sid åka och bada i Willesden Sport Centre så förmiddagen kommer förmodligen gå relativt snabbt. Annars händer inget speciellt för tillfället. Jag ska laga min kappa nu tänkte jag för den är lite trasig och det är alldeles för kallt för skinnjacka. Vinden här är hemsk just nu och regnet har kommit tillbaka. Men till helgen ska det bli sol, säger meterologerna!

/Amanda

Söndagsångest!

Dagen har bestått av frukost i Covent Garden, museibesök på Tate Modern, grekisk mat vid London Bridge och allmänt chill med Caroline Netzell. Vi skildes vid fyra-tiden och jag åkte hem där cv-skrivande och jobbsökande väntade. Glädjen över att ha sagt upp sig har övergått i ångest för att skaffa ett nytt jobb och det känns sådär. Jag saknar dessutom Martin mer än någonsin och flippar på att han är helt onåbar där borta i Thailand.

Imorgon väntar jobb, städning, tvättning och packning. Jag har tänkt få ihop en väska som Martin kan ta med sig hem när han åker härifrån. Annars kan det bli lite komplicerat att få hem alla grejer. Nu har jag och Carro precis sett på film och haft vårt vanliga sega söndagshäng framför datorn så nu tänkte jag läsa lite och sedan sova tror jag. Hoppas jag hinner upp och kan prata med Martin imorgon innan jobbet också! Jag saknar honom så mycket!


Nu är det mindre än tre veckor kvar tills vi ses!

/Amanda

2011!

Gott nytt år allihop! Det känns som vanligt lite lustigt med det nya året, men jag har stora förhoppningar om att det här kan bli ett bra år. Själv inleder jag, och säkert många andra, år 2011 med en ganska hemsk baksmälla. Men trots det så känns det bra.


Under förberedelserna igår..

Gårdagen var lyckad till en början, men fick ett ganska abrupt slut senare under kvällen. Men det var nog egentligen ganska bra med tanke på att Caroline skulle jobba idag också. Så nu har jag varit på Sainsbury's och köpt bagels och ska krypa ner i sängen igen och ha lite Bridget Jones-maraton. Sedan funderar jag starkt på¨att försöka ta tag i röran på mitt rum, men vi får se hur det blir med det.

Jag kan också informera om att jag har sagt upp mig for real och kommer att sluta så snart familjen hittar en ny au pair, vilket troligen blir någon gång i slutet av februari. Så det känns riktigt bra nu när jag vet att det snart kommer bli ett slut på det här. Jag har ingenting emot varken barnen eller familjen och trivs nog egentligen relativt bra, men jag känner mig förskräckligt felplacerad här i London och mår inte speciellt bra. Så jag känner mig faktiskt väldigt lättad efter att ha tagit beslutet att flytta härifrån.

/Amanda

RSS 2.0