JUST NU!




Underbart! Tacoförberedelser med Carro! Woop woop!

Sköna söndagar!

Idag har sannerligen varit en riktigt härlig söndag. Och det underbara är att klockan inte ens är fyra och det fortfarande finns en massa seg söndagstid kvar att spendera. Imorse åkte Carolinen och jag till IKEA där vi åt mat och chokladapelsintårta och köpte lite småsaker till rummen. Därefter åkte vi tillbaka hem, blandade en stor kanna tinto de verano med massor av is och satte oss i mitt rum med våra nya doftljus och bara njöt av söndagskänslan. Snart ska vi röra oss ner i köket för att tillaga lite tacos, men först väntar varsin dusch och kanske lite rödvin på det.

Vår plan var ju egentligen att laga mat och ha filmkväll igår, men då Carro fick barnvaktsjobb på annat håll fick vi istället skjuta upp planerna till idag. Jag fick dock ändå till en ganska okej Halloween-stämning där jag satt, barnvaktandes i ett 640 kvadratmeter stort hus med fyra sovande barn och inte en annan vaken själ i huset. Men jag överlevde natten och nu ser jag fram emot en skräckiskväll ikväll istället. Jag är nämligen alldeles för skraj för att se sådana saker på egen hand och skulle inte ens få för mig att se trailern till en skräckfilm utan någon i närheten.

Nej, nu ska jag hoppa in i duschen så att vi kan komma igång med maten sedan. Ska verkligen bli härligt med lite matlagning och film för det var riktigt länge sedan nu. Och vad har man en roomie till om inte för att dricka vin, laga mat och se på skräckisar? Skål!

Födelsedagsfirande!

Nej, nu får det vara slut på det här. Jag förklarar mig själv frisk och ger mig av till Camden för att fira Caroline som fyller 20 år idag! Just nu är vi mitt i förberedelserna och vi har nog äntligen kommit fram till vad vi ska ha på oss.





Nu ska vi skärpa oss och ta tag i det här! Puss på er!
/Amanda och Caroline

Sjukling!

Ingen mår bra i det här huset just nu. Jag gick och lade mig igår efter jobbet med ett hemskt illamående och vaknade nu drygt tio timmar senare med världens huvudvärk och ont i halsen. Det känns verkligen toppen! Jag skulle nog kunna sova hela dagen idag, men det blir väl ingenting av med det eftersom jobbet väntar om tre timmar. Caroline fyller år idag också, så det vore ju kul om man fick må lite bättre till kvällen.

Imorgon är i alla fall Halloweenplanerna klara. Det är babysitting som gäller hela kvällen och det känns ärligt talat ganska skönt. Jag har aldrig varit något större fan av stora helgdagar som bara måste firas till varje pris. Dock verkar ingen godta den ursäkten, men nu har jag ju i varje fall en mer okej anledning till att stanna hemma.

Nu ska jag gå ner och koka te. Sedan ska jag försöka bli frisk snabbt som tusan innan det är dags att börja jobba. Strepsils och huvudvärkstabletter!

/Amanda

Ups and downs!

Morgonen började lite skakigt, men nu känns det faktiskt helbra igen. Jag blir helt utmattad av mina konstanta humörsvängningar, men samtidigt ska man väl vara glad för det. Det är nog som Alfons pappa säger, man måste ha tråkigt för att kunna uppskatta det roliga. Idag började jag i alla fall klockan tio med att på bästa sätt försöka städa ut barnens lekrum för att förbereda för renoveringen nästa vecka. Hank var hemma med feber och de andra har också varit lite krassliga, men själv känner jag mig ändå ganska okej. På eftermiddagen gick jag med Angus för att handla och förvånades då av det härliga vädret. Vi snackar t-shitväder och solsken här, vilket jag hade missat då jag satt inne och bara antog att det var grått och tråkigt som igår. Så då gick humöret upp igen! Sedan när vi kom tillbaka blev det lite halvkaotiskt och nu innan jag slutade lyckades Angus bajsa ner sig fullständigt. Det är verkligen ett glamouröst liv det här!

Men nu sitter jag här med ett glas rosé och ska klippa och klistra lite i alla foton mamma hade med sig från Sverige. Jag har fortfarande inte fått någon myskänsla i rummet och jag tror att det är foton som saknas. Så nu får vi se om min hypotes är rätt. Jag lyckades få tag i lite ramar på Kilburn High Road idag också, så vi får se vad det blir av allt det här. Jag har dessutom fått veta att Sofie och Hannah kommer och hälsar på här i London i slutet av november. Det ser jag verkligen fram emot! Saknar mina gamla jobbarkompisar en hel del här borta! :)

/Amanda

Krokodiltårar!

Jag har precis pratat med min prins som verkar ha det bra i Bangkok och åker vidare till Ko Samui imorgon. Jag är så glad för hans skull, men jag saknar honom något oerhört. Jag vet att det är dumt, men jag kan inte stoppa tårarna för även om vi ses snart igen så känns det svårt just nu. Han är helt enkelt för bra för att vara utan!


Tänker på min älskling där borta i Thailand.

/Amanda

Tuesday night out!



I'm off to North London Tavern för lite lokalt pubhäng med några vänner. Ser fram emot en gin o tonic eller två, men sedan blir det nog en tidig kväll ändå. Fick precis reda på att pojkvännen har landat som han ska i Bangkok och hoppas få höra mer så snart han får tag i en dator.

/Amanda

Back to work!

Den här dagen har gått fort. Det är alltid skönt när långa arbetsdagar går fortare än man förväntar sig. Nu är ju den här dagen visserligen inte slut än, men två av fyra barn sover och de andra två ska också snart i säng, så det blir nog inga problem. Det är lov den här veckan så de stora pojkarna är lediga från skolan och går på sports camp hela veckan istället. De är därför förskräckligt trötta båda två nu och somnar säkert snart framför tv:n.

I helgen var mamma och Louise här. De kom i torsdags och mötte upp mig när jag slutade jobbet vid halv fyra. Vi åkte hem till deras hotell i Notting Hill, gjorde oss klara för middag och musikal och åkte sedan mot Covent Garden där det först blev mat på Joe Allen och sedan Dirty Dancing på Aldwych Theatre. Maten var god och musikalen helt okej, men då det gick någon slags magbakterie på Hopskotch och jag bara mådde väldigt illa var det svårt att uppskatta det hela.

På fredagen gick vi upp tidigt och åkte till Kilburn för att de skulle få se lite av området där jag bor. Det är inte speciellt upphetsande enligt mig, men mamma och Lollo lyckades göra av med en hel del pengar i de små butiker som finns att tillgå här. Själv gick jag till jobbet vid halv tolv och var tillbaka på hotellet i Notting Hill igen strax innan åtta på kvällen. Då tog vi oss till en jättemysig tapasrestaurang i närheten och sedan blev det faktiskt en tidig kväll.

Halva lördagen spenderades på Oxford Street där jag till min besvikelse inte hittade någonting att köpa. De andra två var ju om möjligt ännu galnare än dagen innan och kom därifrån med både det ena och det andra. Vid tre-tiden väntade afternoon tea på Churchill Hotel och jösses vad mycket grejer man fick. Väldigt gott och välbehövligt efter ett par timmar på stan. Lördagkvällen spenderades i Soho där vi åt jättegod mat och avslutade med ett par drinkar på O Bar. Helgen har gått fort och igår tog vi oss till Liverpool Street där vi lämnade in mammas och Louise väska för att strosa omkring lite på marknaden på Brick Lane. Det var soligt och härligt ute, så vi köpte jättemumsig pizza och satte oss i solen med varsin öl. Därefter var de tvungna att åka till flygplatsen och jag ringde Carro och Carro som var i närheten och de kom och mötte upp mig. Det blev varsitt par solglasögon för min och Carros del, men utöver det hade jag ingen shoppinglycka då heller.


Jag och Louise utanför teatern i torsdags kväll.


Lollo och mamma här i Kilburn.


Med varsin vaniljlatte på Kilburn High Road.


Lollo med delar av sina inköp.


Mamma med sina fynd efter första shoppingdagen.


Jag och mamsen i fredags kväll.


På El Pirata Detapas.


Jättegoda tapas.


Afternoon tea och champagne på Churchill.


Det här var verkligen min grej!


Delar av godsakerna det bjöds på.


Louise väldigt rosa te (färgen syns tyvärr inte på kortet).


Kusinen och mamma på hotellet senare på kvällen.


På The O Bar i lördags kväll. Strawberry Daiquiries och Raspberry Mojitos.


På Brick Lane igår förmiddag.

Nu är jag som vanligt jättetrött. Det ligger 1,3 kilo godis uppe på mitt rum som mamma hade med sig till mig, men jag är alldeles för seg för att gå upp och hämta det. Hon hade dessutom med sig en massa foton som jag tänkte klippa och klistra lite i, men det blir nog bara rörigt att släpa ner det. Jag vet inte riktigt när Andreas kommer hem för han har varit i Sverige över helgen, men det borde vara nångång snart. Så håll tummarna för att jag får gå upp snart och krypa ner i sängen och mysa med allt mitt godis.

/Amanda

Släktbesök!

Jag har haft en superhelg nu när mamma och kusinen har varit här. Just nu sitter jag och skypar med Martin som åker iväg på sin backpacker-resa till Asien imorgon så jag har inte så mycket tid att skriva. Men jag lovar att det kommer upp lite bilder från helgen imorgon. Mamma har större delen av bilderna på sin kamera, men hon skulle maila över dem imorgon.

Passar på att slänga upp två bilder ifrån dagens eftermiddagsmys med Carro på Loco Mojito på Brick Lane. Strawberry Mojitos! Yummy!


Söta Caroline med vår nästan lika söta Mojito.


Riktigt, riktigt jättegott!

/Amanda

Crazy weather!

Tjoho!
Den här dagen har gått så galet fort, vilket egentligen är väldigt skönt. Vi har haft både ups and downs med barnen som har hoppat från glada charmtroll till ilskna trotsungar fram och tillbaka hela dagen.

Imorse var det soligt och ganska varmt så vi gick till kyrkan redan vid halv tolv för att hinna njuta lite av vädret på vägen dit. På tillbakavägen kom dock världens regnoväder och då regnskyddet till vagnen låg hemma var det bara att bita ihop och promenera ändå. Bussarna var givetvis redan fulla så jag gjorde mitt bästa för att hålla barnen torra och sprang i princip hem. Blöt är nog inte rätt ord för att beskriva mitt tillstånd när vi kom tillbaka till huset. Dränkt eller sjöblöt är nog mer passande, om ens det räcker. Väl hemma igen satte jag igång med köttfärssås och när boysen kom tillbaka från simningen gick dagen plötsligt från lugn till fullkomligt kaotisk. Angus håller på att få tänder så han var trött, ledsen och lite hängig, Wednesday bröt ihop när hon inte ville bada och Hank var bara allmänt förbannad och grät högre än någonsin. Lyckades dock till slut få på alla pyjamas och efter att Wednesday lugnat sig och Hank somnat i en av puffarna framför tv:n blev det återigen lugn i huset. Så nu sitter jag på mitt rum och hänger. Ska nog ta ett bad för att få tillbaka lite av den värme jag hade innan regnbadet tidigare idag. Plus att jag är insmetad i diverse barnkladd.


The glamourous life of an au pair. Köttfärssås, barnmat, bananklet, snor m.m.

På torsdag kommer mamma och Lollo hit och då väntar musikalbesök på kvällen. Sedan ser jag fram emot en helg med shopping, vin, god mat och släkthäng. Förhoppningsvis hinner vi klämma in lite sightseeing också för Lollo som inte varit här tidigare.

IKEA!

Härligt med söndag! Jag och Caroline inledde dagen med ett besök på IKEA där det åts svensk mat och inhandlades diverse nödvändigheter till våra rum. Därefter skulle hon vidare in till stan så jag tog en fika med Julie på Starbucks innan jag återvände hem för att städa mitt rum. Detta tog mig drygt tre timmar och jag har fortfarande en del kvar att göra, vilket är lite sjukt då rummet inte ens är tio kvadratmeter. Men nu känns det i alla fall lite fräschare och jag har precis tryckt i mig en chokladkaka till middag och ska snart krypa ner i mina nya lakan.


Caroline utanför IKEA.


Jag har numer en välorganiserad garderob - det ni!


Mina nya sängkläder och min mysiga filt.

Jag hoppas att min lilla make over ska få mig att känna mig lite mer hemma här då det innan såg ganska tråkigt ut och jag inte ens hade packat upp mina resväskor ordentligt. Jag är dock redan nervös för hemresan för jag har insett hur jäkla mycket grejer jag redan har samlat på mig efter bara två månader och hur många resväskor jag kommer att behöva för att få hem skiten. Men det är väl ett senare problem antar jag. Nu ska jag ta en dusch/ ett bad och sedan väntar sängen.

/Amanda

Lördagkväll!

Godkväll!
Nu känner jag att jag inte har bloggat på ett tag så det är väl dags att ta tag i det. Jag har precis kommit hem efter en kväll i Kilburn och ska snart hoppa i säng och sova, men har tid att skriva några rader innan dess.

Igår kväll var jag i princip medvetslös efter jobbet då jag sedan jag kom tillbaka i onsdags kväll hade jobbat 24 timmar och sovit nio på två dagar, så jag höll mig vaken precis lagom länge för att dela en vinflaska med Caroline innan jag somnade som ett barn och sov sjukt gott hela natten. Imorse vaknade jag strax innan nio och jag hade nog egentligen kunnat sova ytterligare ett par timmar om jag inte hade bestämt mig för att ta en morgonfika med Caroline, så istället gick jag upp och tog mig in till stan med henne. Hon skulle jobba och jag skulle möta upp Ida för shopping så vi gick till ett litet art café i närheten av Oxford Circus där vi drack det äckligaste kaffe vi någonsin smakat. Därefter var vi tvungna att skynda iväg och sedan spenderade jag hela dagen fram till halv sex-tiden på Oxford Street.


Ida roar sig på New Look medans jag provar byxor.

Jag skulle egentligen inte ha shoppat något, men jag hittade en vinterjacka och lite annat smått och gott så min money saving plan gick i stöpet ganska ordentligt. Efter vår lilla stadsrunda tog vi oss tillbaka hem till mig och sedan vidare till Josie och Emma där det blev några glas vin.


Hemma hos Josie och Emma.

De andra skulle vidare ut, men själv mötte jag upp Maria (en gammal au pair till familjen som är här på besök över helgen) och vi gick vidare till The King's Head, den absolut lugnaste puben i Kilburn, där vi tog ett par drinkar innan vi bestämde oss för att gå tillbaka hem och sova. Nu sitter jag här och borde verkligen krypa ner i sängen. Imorgon skulle jag ha åkt till IKEA med Carro, men det är osäkert om det blir något. Jag ska i alla fall försöka hinna med en fika med Julie och utöver det får vi se vad som händer.


På The King's Head tidigare ikväll.

Nu ska jag i alla fall gå och tvätta bort mitt smink och sedan är det sovdags. Det ser jag verkligen fram emot!
/Amanda

Pics from Sweden!

Jag slänger upp några bilder ifrån mina dagar i Sverige eftersom jag aldrig hade möjlighet till det då jag var hemma.


Besök hos alla gullungar i Rimforsa.


På bryggan ute i Fjälla.


Efter att ha badat tunna i Fjälla.


Bakade en väldigt försenad födelsedagstårta till Martin.


EM-kval hos Robert och Linnea i tisdags.

/Amanda

Några hektiska dagar!

Det har varit ett par intensiva dagar här hemma i Sverige nu vill jag lova. Martin har jobbat idag och igår, så jag har försökt hinna med så mycket som möjligt under tiden. Igår var jag på ICA och träffade upp Andreas efter hans arbetspass klockan tolv och därefter mötte jag upp Linnea, krockade mammas bil (ja, det är tyvärr sant och en jävla sorglig historia), hämtade lillebror i Ljungsbro och åkte tillbaka in till stan för att baka tårta och försöka glömma det hemska missödet i Bergsrondellen. På kvällen lagade jag mat med min fina pojkvän och sedan hade även den dagen passerat på vad som kändes som ett par timmar.

Idag har jag träffat jobbarkompisarna och nu skulle jag egentligen ha gett mig av till flygplatsen för att åka tillbaka till London, men jag pratade precis med Rebecca och bokade om min biljett till imorgon istället. Så nu har jag lite tid att packa och fixa här i lägenheten också, eftersom det inte hunnits med än. Så jag känner mig lite småbusig och lycklig just nu när jag har lyckats skjuta upp det sorgliga avskedet och nu ska vi köra ut till Fjälla och skriva ut min nya biljett innan det väntar EM-kval hos Robert och Linnea. Imorgon är det bara pack, pack, pack som gäller, men fram tills dess har jag ännu en underbar kväll med min Martin. Noll miljoner negativitet!

/Amanda

I Sverige!

Nu är jag hemma! Jag tassar omkring i min soliga lägenhet iklädd Martins morgonrock och funderar över varför jag satte väckarklockan på åtta. Jag ska träffa mamma om två timmar och vi ska ge oss ut på stan i jakt på en vinterjacka, men fram tills dess har jag inga direkta planer.

I lördags lämnade jag Skavsta i Martins lilla Mitsubishi klockan halv tio och åkte nästan direkt till Rimforsa för att äta lunch med alla småbröder. Vi stannade ett par timmar och åkte sedan vidare till Fjälla där det väntade ännu mer mat. På kvällen badade vi tunna och vissa modiga pojkar vågade sig till och med ner till sjön för ett 10-gradigt dopp. Själv tycker jag att Sverige är kallt nog även uppe på torra land, då jag nu har insett hur mycket varmare vi har det i England. Men jag antar att "värmen" därborta inte varar länge till så det är nog bäst att ge sig ut och leta jacka i vilket fall.

Igår sov vi länge och därefter hann jag med en snabb fika på stan med Sofie och Frida innan det var dags att ge sig ut till Ljungsbro för att träffa mor, bror, Anders och mormor. Återigen blev vi bjudna på en himla massa mat och vi kom väl tillbaka till lägenheten igen vid åttatiden igår kväll. Jag har alltså inte fått mycket flyttpackande gjort och borde kanske börja med det nu innan jag ska iväg. Resten av dagen fram till i eftermiddag ser ut att bli ganska stressig då jag ska försöka hinna med både det ena och det andra så det är kanske bäst att sätta igång. Och imorgon åker jag ju "hem" igen så då blir det inte heller mycket tid över till packingen. Det känns ju i alla fall skönt att Martin redan har fått en ny lägenhet och vi vet att vi bara kommer flytta över gatan, men eftersom han ger sig av till Asien om två veckor så finns det fortfarande en del att stå i innan lägenheten är tom och flyttstädad. Men nu ska jag ta tag i mig själv och åtminstone se till att bli klar tills jag ska iväg och träffa mamma. Sedan väntar tårtbak då jag fortfarande inte har firat Martins födelsedag!

/Amanda

Resångest!

Hej där!
Idag har varit en ganska perfekt dag. Vi har haft omkring 20 grader och solsken hela dagen och jag har spenderat större delen av den med Hank och Wednesday i olika parker. Förutom en ganska lugn och skön dag på jobbet har jag dessutom fått veta att min underbara roomie Caroline har fått jobb, så det är helt enkelt en bra dag idag. Nu har jag precis kommit upp på rummet då jag blev bjuden på lite vin av Rebecca efter jobbet och fastnade i köket. Det verkar som att de trivs med mig, så trots att jag har varit lite osäker på min situation här den senaste veckan så känns det bättre nu. Jag tror att jag börjar känna lite stress nu när det snart har gått två månader och jag fortfarande har svårt med många saker rörande barnen, men jag antar att det hör till. Och om jag jämför dagens situation med hur det såg ut för fyra, fem veckor sedan så ser jag ju absolut en förbättring, så nu ska jag sluta oroa mig och börja njuta av att bo i London istället.


Lunch med Angus i förmiddags.


Med en busig Wennie i parken.


Hanky Panky tidigare idag.

Just nu sitter jag och funderar över vad jag ska packa med mig hem. Jag ringde precis en taxi som ska komma och hämta mig här vid halv tre inatt. Det känns sådär måttligt roande att tillbringa min andra natt för den här veckan på en flygplats/ett flygplan, men det ska samtidigt bli riktigt skönt att komma hem ett par dagar. Imorgon förmiddag väntar lunch hos familjen Jackeltoft och kvällen kommer att spenderas med Martins familj i Fjälla där vi ska bada tunna och fira Hans födelsedag. Så jag ska nog försöka sova lite nu om jag ska vara pigg imorgon, men först ska jag ta det där badet som jag aldrig hade tid med igår. Sedan väntar som sagt några timmars sömn, först här hemma och därefter i Ryanairs gudomliga flygstolar. Fy för resa, men härligt med hemkomst.

/Amanda

Bubbelbad!

Idag har bara varit en sådan här lustig dag som går från bra till skit varannan minut. Det har varit underbart väder och allting har väl egentligen gått helt ok hela dagen, men jag är fan inte på humör. Och inte verkar det hjälpa med choklad heller. Jag känner mig bara riktigt stressad och lite småsur liksom. Men nu sitter jag och försöker boka biljetter med Becka så förhoppningsvis kommer hon hit i början av november och hälsar på. Jag åker dessutom hem tidigt på lördag morgon och ser fram emot en helg hemma i Sverige. Det lär absolut inte bli en lugn sådan då jag har varenda minut av mina tre dagar uppbokade, men har man en stor familj och en massa folk som man vill träffa så får man väl offra sig lite. Så det blir nog bra! Nu ska jag avsluta snacket med Becksen och krypa ner i ett härligt bad med min nya favorit från Sanctuary Spa.


Just nu är jag jäkligt pepp på att få hit den här bruden!

Puss och godnatt allihop!
/Amanda

En regnig tisdagkväll!

Godmorgon!
Gårdagen blev totalt misslyckad och jag orkar inte ens förklara. Nu börjar jag jobba om ett par timmar så jag måste skynda mig upp till Kilburn High Road för att skriva ut mina boardingkort för hemresan. Ska bli riktigt skönt att komma hem ett par dagar faktiskt. Är dock lite rädd att jag inte ska vilja komma tillbaka till England, men det är väl en risk man får ta. Tillbaka ska jag ju oavsett vad, så det är bara att bita ihop. Men nu ska jag slänga på mig lite smink och försöka få ordning på min online-incheckning innan jag ska dra.

/Amanda

Noll miljoner!

Fy fan, vilken jävla helg jag har haft. Den började vid sex i fredags när jag sprang iväg ifrån jobbet ett par timmar tidigare för att hinna med alla bussar och tåg som skulle ta mig till Gatwick. Väl där var planet (givetvis) försenat en timme och när jag väl kom fram till Madrid vid halv två så hade tuben av okänd anledning redan hunnit stänga. Av ren snålhet vägrade jag betala omkring 35 euro för en taxi och hittade som tur var ett gäng medresenärer från London bestående av en spanjorska och två Brighton-bor som jag till slut delade en taxi med. Jag var väl slutligen framme på Duque de Liria vid halv tre där jag möttes av en väldigt överexalterad Irina och ett par kompisar till henne. Jag var dock alldeles för trött för att ens orka låtsas vara intresserad av utgång och gick hem tidigare än de övriga för att sova. Hela stämningen var för övrigt väldigt pressad bland de redan boende i residenset på grund av anledningar som inte bör publiceras i bloggen.


Bruno, Konstantin, Irina och Marta utanför residenset.

Jag väcktes tidigt i lördags och har fått alldeles för lite sömn den här helgen. Jag lyckades dock göra det bästa av lördagen och spenderade hela förmiddagen med att vandra omkring ensam på stan i jakt på diverse klädesplagg att fylla mitt lilla handbagage med. Jag lyckades ganska bra och återvände hem till residenset där jag senare följde med Irina och hennes kompis till Nino's. Spenderade väl hela eftermiddagen och kvällen där efter att Irina hade gått hem och drog sedan med mig Bruno och Matthijs till Dreams. Jag kom väl i säng vid sextiden på morgonen och var uppe igen vid tio, så även den natten förlorade jag ganska mycket sömn.

Planen för söndagen var för min del att ta mig iväg till Bilbao för att vandra omkring lite i den delen av staden, men jag fastnade i residenset och kom inte ut förrän vid halv fyra-tiden då Irina och jag bestämde oss för att gå till v.o-bion för att se "Eat Pray Love" som faktiskt var riktigt bra. Vi fällde några tårar båda två och gick därifrån funderandes över våra liv. Senare på kvällen lagade vi mat och delade ett par flaskor vin hemma i residenset innan jag bestämde mig för att försöka sova några timmar innan min hemresa nu inatt. Jag var tvungen att åka därifrån vid fyra och kom hem precis lagom till jobbet imorse, så nu är jag riktigt trött kan jag lova. Jag babysitter dessutom ikväll så jag får nog inte gå och lägga mig på ett par timmar än. Barnen sover redan, men jag vågar inte lägga mig ifall de vaknar. Jag är dock ganska säker på att jag kommer att somna i soffan snart oavsett hur hårt jag anstränger mig för att hålla ögonen öppna.


Irina igår kväll.

Imorgon väntar SOVMORGON, därefter svenska kyrkan och på kvällen ska vi in till Soho och småfesta lite eftersom jag inte kommer att vara här i helgen. Det känns skönt att vara tillbaka igen efter den här ganska utdragna helgen i Madrid, men jag känner absolut ingen "Home sweet home"-känsla. Jag måste faktiskt säga att jag fortfarande känner mig betydligt mer hemma i Madrid än vad jag gör här, trots att jag har varit här lika länge som jag var där nu. Men så är det ju Madrid vi pratar om också, "mi Madrid"! Och jag tror inte att London kommer att kunna slå den staden på många veckor än. Men vem vet? Jag kanske blir störtförälskad snart. En sak är i alla fall klar. iEstoy enamorada de Madrid! Och jag är jättetacksam för att Irina har tagit så bra hand om mig, både nu i helgen liksom när jag bodde där förra hösten.

/Amanda

RSS 2.0