Grattis, Elin!

Det är helg. Det är lördag. Det är Elins födelsedag! Och ikväll är det fest! Jag kom ganska nyss hem från jobbet och springer omkring i en nedsläckt lägenhet med neddragna rullgardiner i jakt på en trötthetskänsla. Jag tänkte försöka sova lite innan jag ska över till Elin där det blir förfest med Becka och Carro.

Jag började tidigt imorse också. Att komma till jobbet klockan halv sju en lördag är som att vara liten och komma först till dagis. Det är precis samma känsla. Det är lugnt och tyst och det är ingen som ens har tänt lamporna än. I nästan två timmar satt jag och stirrade in i en näst intill tom skärm och vi fick bokstavligen slåss om larmen för att ha något att göra. Men efter ett par timmar släppte det och därefter flöt dagen förbi fort.

Imorgon är jag ledig och jag har lovat alla mini-bröderna att komma ut till Rimforsa. Men det blir nog en ganska snabb tur. Sedan väntar en veckas jobb och på söndag sticker jag till London (igen!). Men nu måste jag ta tag i mig själv och rota fram något som jag kan ha på mig ikväll. Det blir inte lätt i min stackars ödelagda garderob, men det är värt ett försök.

Trevlig helg!
/Amanda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0